Det hele startede i 1962

Så blev det markeret.

Det var planlagt mange gange, men aflyst og udsat lige så mange gange. Nu kunne vi sammen med en mindre skare markere at foreningen har udgivet årsskrifter i 2019 og 2020.

Til receptionen var alle, som har bidraget med tekster til årsskrifterne naturligvis inviteret. Det var dog ikke alle, som havde mulighed for at deltage. I samtale med et par af forfatterne var det glædeligt at blive lovet mere stof i fremtiden.

Gæsterne blev budt velkommen af foreningens formand Lisa M. Ulriksen, som også takkede alle, der har bidraget til at årsskrifterne kunne udgives.

Der ventes på gæsterne

Årsskriftkage

Sommervejret satte receptionen i det rette lys.

Redaktion og forfattere; Britta Hansen, Ib Sandahl, Hans Peter Hansen, Lars Spatzek og Peter Mose. Foto: Pernille Rohde, Lokalavisen Taastrup.

Forfatterne fortalte om deres artikler. Foto Bjarne Larsen

Foto. Bjarne Larsen

  • Medlemsblad april 2022 12. april 2022
    Så er medlemsbladet for april 2022 på vej. Bladet er denne gang på 16 sider. Fra indholdet kan nævnes: Årsmøde med 28 deltagere Kontingentbetaling for 2022 Farvel til Ole Maler Find fra Baldersbrønde Mere om sogneråd og rådhuse => Medlemsblad april 2022  
  • Omvisning på Roskilde Kloster 7. april 2022
    Smuttur til Roskilde Kloster Søndag den 29. maj kl. 10.45. Vi mødes foran Roskilde Kloster, Sankt Peders Stræde 8, Roskilde, Vi får en guidet rundvisning i de historiske bygninger. På rundvisningerne ser man Riddersalen, Den Røde Stue, Brahestuen og Klosterkirken. Hvis vejret tillader starter rundvisningerne med en kort tur gennem klosterets have. Foto: Roskilde Kloster. […]