Det hele startede i 1962

arkivdk er en fælles hjemmeside for de fleste af landets lokalarkiver og en del stadsarkiver.
Blaakildegaard bidrager også til indholdet, der er i stadig vækst og allerede er meget omfattende og bl.a. rummer en stor fotosamling.
Måske kan du her finde oplysninger om din slægt, deres huse og gårde og måske endda fotos af nogle af dem.    
Men meget er endnu ikke publiceret, så her må du besøge lokalarkiverne, hvor engagerede medarbejdere ofte kan hjælpe dig, med at finde frem til det du søger.  
Det er også på lokalarkivet du finder alle mulige oplysninger om dit steds lokalhistorie.
Så hermed en opfordring til at besøge lokalarkiverne, hvor du sikkert vil blive overrasket over de mange spændende oplysninger, de ligger inde med. 
Her i Taastrup kan du starte med at besøge dit eget lokalarkiv på Blaakildegaard, der ud over arkivet også rummer nogle interessante udstillinger.

  • Medlemsblad april 2022 12. april 2022
    Så er medlemsbladet for april 2022 på vej. Bladet er denne gang på 16 sider. Fra indholdet kan nævnes: Årsmøde med 28 deltagere Kontingentbetaling for 2022 Farvel til Ole Maler Find fra Baldersbrønde Mere om sogneråd og rådhuse => Medlemsblad april 2022  
  • Omvisning på Roskilde Kloster 7. april 2022
    Smuttur til Roskilde Kloster Søndag den 29. maj kl. 10.45. Vi mødes foran Roskilde Kloster, Sankt Peders Stræde 8, Roskilde, Vi får en guidet rundvisning i de historiske bygninger. På rundvisningerne ser man Riddersalen, Den Røde Stue, Brahestuen og Klosterkirken. Hvis vejret tillader starter rundvisningerne med en kort tur gennem klosterets have. Foto: Roskilde Kloster. […]