Kom og se byens lys på en sort fredag.

Vandtårnet holder åbent fra 18 – 20 på Black Friday d. 24. november.

Udsigten fra Vandtårnet er flot i dagslys. Men der er noget helt specielt ved at nyde den, når det er blevet mørkt. Lysene i byen og længere borte giver er helt andet perspektiv. Hvad er det der lyser der, og hvor kommer det røde blink fra?

Foto PM

Tag turen op i tårnet og vær med til at gætte, hvad det er, der lyser op i mørket. Og nisserne vil igen i år indtage tårnet. De vil kravle op ad tårnet.

De frivillige vagter fra Lokalhistorisk Forening glæder sig til at byde mange gæster velkommen og at fortælle om udsigten og tårnet. Det er sidste gang i år, at der åbent i tårnet. Når du det ikke denne gang, bliver tårnet igen åbner den første lørdag i måneden fra april til oktober i 2018.

Igen i år vil mere end 500 personer have taget de 113 trin op i tårnet.  Alene på Vandtårnets fødselsdag i september tog 177 turen op i tårnet. Også en del grupper har ønsket besøg i tårnet udenfor de normale åbningsdage.

Et besøg af 1. z fra Borgerskolen resulterede i en lille kunstudstilling af de fine tegninger, som børnene lavede efter deres besøg i tårnet.

Foto BL

Dette indlæg blev udgivet i Arrangementer, Vandtårnsudvalg og tagget . Bogmærk permalinket.