Mange har besøgt vandtårnet i september måned.

Byfesten på Taastrup Hovedgade den 3. september og Vandtårnets fødselsdag den 10. september trak mange besøgende til vandtårnet. Næsten 100 tog turen op i tårnet hver af de to lørdage. Og med besøg af grupper udenfor den ”normale” åbningstid, har besøgstallet for 2016 allerede passeret 500.

hpim8075Den store interesse for tårnet er naturligvis en stor opmuntring til foreningen og teamet af vagter, der frivilligt og med stor glæde fortæller gæsterne om tårnet og udsigten fra det.

 

 

 

Årets fødselsdag for Vandtårnet blev fejret i rigtigt flot vejr. Der var dækket op til kaffe på plænen foran tårnet. Og der var naturligvis saftevand til børnene. Ikke alle tog turen op i tårnet, mange nød blot kaffen i det fine vejr, og børnenes jagt på karamellerne, der dalede ned fra tårnet kl. 12 og kl. 13.

 

Rasmus, Inge og Fredy er klar til at modtage de mange gæster.

hpim8082

hpim8080

Hvor bliver karamellerne af?                                                                 Små og store jagter karameller

hpim8084

 

 

 

 

Blandt gæsterne på fødselsdagen var Else Hansen.

 

 

 

 

 

Tårnet er igen åben lørdag den 1. oktober. Dette års sæson slutter med aftenåben fredag den 25. november, der efter amerikansk forbillede kaldes Black Friday. Denne dag holder butikker længe åben, og der er altid gode tilbud.

Dette indlæg blev udgivet i Vandtårnsudvalg og tagget . Bogmærk permalinket.