Det hele startede i 1962

Vi viste ikke at frøken Ignora kunne bo i et vandtårn. Det viste eleverne fra 2.A og 2.B i Lilleskolen i Ishøj.

De var på besøg den 17. september 2020. De 39 elever ville se hvordan et vandtårn så ud, og om man kunne bo der. Efterfølgende har vandtårnsudvalget modtaget denne hilsen:

2.A og 2.B besøger Taastrup Vandtårn

Begge anden klasser på Ishøj Landsby Skole har i september læst flere af bøgerne om pigen “Frøken Ignora, som bor alene i et vandtårn. Der er blevet arbejdet med bøgernes temaer og tegnet en masse fine tegninger af både vandtårn og af Ignora.

I den forbindelse var vi så heldige at få lov til at besøge vandtårnet i Taastrup, som ligner Ignoras vandtårn. Foreningen bag vandtårnet drives af frivillige kræfter, og der var tre meget flinke mænd, som mødte børnene og fortalte om vandtårnets historie samt viste dem dem rundt, fem børn af gangen, oppe i toppen. Fra toppen kunne der ses langt og begejstringen var stor, da “Burger King” skiltet kunne spottes, for det var jo næsten ved Ishøj Skole.

 

Hej

Jeg hedder Aurelia og jeg går i 2.a. Vi var i Taastrup Vandtårn sammen med 2.b. Vi havde læst mange bøger om Frøken Ignora og derfor fik vi lov til at komme op i vandtårnet. Det var sjovt, og vi kun se helt til Sverige. Vandtårnet er 32 meter højt. I gamle dage var der en vandtank inde i tårnet. Frøken Ignora bor i et vandtårn.

Vi hyggede os.

                                                                                                                             Hej hej 😀😀

 

 

  • Medlemsblad april 2022 12. april 2022
    Så er medlemsbladet for april 2022 på vej. Bladet er denne gang på 16 sider. Fra indholdet kan nævnes: Årsmøde med 28 deltagere Kontingentbetaling for 2022 Farvel til Ole Maler Find fra Baldersbrønde Mere om sogneråd og rådhuse => Medlemsblad april 2022  
  • Omvisning på Roskilde Kloster 7. april 2022
    Smuttur til Roskilde Kloster Søndag den 29. maj kl. 10.45. Vi mødes foran Roskilde Kloster, Sankt Peders Stræde 8, Roskilde, Vi får en guidet rundvisning i de historiske bygninger. På rundvisningerne ser man Riddersalen, Den Røde Stue, Brahestuen og Klosterkirken. Hvis vejret tillader starter rundvisningerne med en kort tur gennem klosterets have. Foto: Roskilde Kloster. […]