Året 2018 i Vandtårnet

Taastrup Vandtårn 2018.

 

Det blev endnu en flot sæson i Vandtårnet, i alt 534 har besøgt tårnet i 2018, deriblandt skoleklasser, spejdertropper, journalist og fotografer.

Foto Erhard Sall

Men nu er nisserne gået til ro og kan sove i 11 måneder.

Vi har haft besøg af en journalist og fotograf, som skrev en stor artikel i Roskilde Dagblad den 10. juli, vi havde besøg af fire skoleklasser fra Herstedvester skole, som havde temauge om vandets historie, vi havde ligeledes besøg af en spejdertrop som ville lave rappelling fra Tårnet, men vi måtte aflyse da der manglede tilladelse fra Høje Taastrup Kommune, men vi prøver at få en tilladelse, så vi kan gennemføre det i 2019.

Vi har også haft besøg af fotograf Erhard Sall som tog en fotoserie om solnedgang over Høje Taastrup, billederne kan ses på vores hjemmeside, og vi har udstillet nogle i Tårnet.

Vi vil gerne sige en stor tak til alle, som har hjulpet med til at holde åben i 2018. og håber på lige så stor hjælp i 2019. Sæsonen starter lørdag den 6. april 2019, men små som store grupper kan stadig ringe eller maile om et besøg uden for de faste dage til Fredy telefon 51924416 eller mail < fredy@dbmail.dk >.

Vi ønsker alle et godt Nytår 2019.

Hilsen Vandtårnsudvalget

Dette indlæg blev udgivet i Vandtårnsudvalg og tagget . Bogmærk permalinket.