Det hele startede i 1962

Så skete det helt usandsynlige endnu en gang; vi må aflyse forårsturen til Vestfyn d. 12. maj.

I dag har vi modtaget meddelelse fra Odense Domkirke om, at de på grund af Corona ikke kan have besøg af grupper på nuværende tidspunkt.

Turen til Odense og Humlemagasinet kan derfor først gennemføres senere på året. For at være mere sikre på, at turen kan gennemføres, har vi besluttet at udsætte den til sidst på året.

Det bliver torsdag d. 25. november 2021.

Programmet og prisen for turen vil blive fastholdt.

Vi håber at alle tilmeldte også kan og vil deltage på turen i november. I så fald kan det indbetalte beløb blive stående på foreningens konto, og tilmeldingen er fortsat gældende.

Hvis man ønsker det indbetalte beløb retur, skal man blot give besked til foreningens kasserer, Hanne Stampe Jensen. jensenhannestampe@gmail.com tlf. 4243 9606.

Vi glæder os til at se mange på turen i november.

På vegne af Høje-Taastrup Lokalhistorisk Forening

Turudvalget

  • Dyrlæge Erik Eriksens erindringer. Historie Cafe’en den 8. juni. 26. maj 2021
    Nu kan vi igen høre spændende fortællinger i Historie Cafe’en Den 8. juni  kl. 18.30 ,  Taastrup kulturcenter, Lokale 3, kaffe. Dyrlæge Erik Eriksens erindringer fortalt til Lise Wied Kirkegaard. Lise mødte første gang dyrlæge Erik Eriksen i forbindelse med en researchopgave i 2012, men hendes store interesse og sikre fornemmelse for såvel den gode historie som […]
  • Forårsturen udsat endnu en gang. 6. maj 2021
    Så skete det helt usandsynlige endnu en gang; vi må aflyse forårsturen til Vestfyn d. 12. maj. I dag har vi modtaget meddelelse fra Odense Domkirke om, at de på grund af Corona ikke kan have besøg af grupper på nuværende tidspunkt. Turen til Odense og Humlemagasinet kan derfor først gennemføres senere på året. For […]