Det hele startede i 1962

Agnete Dollerup fortalte levende om sit indholdsrige liv på den første Historie Café, som Høje-Taastrup Lokalhistorisk Forening arrangere.

Med 24 tilhører var alle pladser besat i lokalet på Taastrup Kulturcenter. Under Agnetes fortælling lyttede alle med stor interesse på hendes beretning om et meget spændende liv, som i næsten et halvt århundrede har være her i Høje-Taastrup Kommune.

I kaffepausen gik snakken livligt blandt alle fremmødte. I Historie Caféen er hyggeligt samvær en vigtig del af arrangementet.

Den 7. december bliver der mulighed for at lytte til Hanne Danielsen, der er direktør i Grennesminde. Og efter nytår afholdes endnu to Historie Caféer, hvor fortællerne er Klaus Torsbjerg Møller og Michael Ziegler.

Det er Høje-Taastrup Lokalhistorisk Forenings håb, at mange vil komme og lytte til de spændende fortællinger. Tilmelding er dog nødvendig til foreningen.
Læs også “Historie Café”

  • Medlemsblad april 2022 12. april 2022
    Så er medlemsbladet for april 2022 på vej. Bladet er denne gang på 16 sider. Fra indholdet kan nævnes: Årsmøde med 28 deltagere Kontingentbetaling for 2022 Farvel til Ole Maler Find fra Baldersbrønde Mere om sogneråd og rådhuse => Medlemsblad april 2022  
  • Omvisning på Roskilde Kloster 7. april 2022
    Smuttur til Roskilde Kloster Søndag den 29. maj kl. 10.45. Vi mødes foran Roskilde Kloster, Sankt Peders Stræde 8, Roskilde, Vi får en guidet rundvisning i de historiske bygninger. På rundvisningerne ser man Riddersalen, Den Røde Stue, Brahestuen og Klosterkirken. Hvis vejret tillader starter rundvisningerne med en kort tur gennem klosterets have. Foto: Roskilde Kloster. […]