Historie Cafe’ med gode oplevelser

Den 6. september havde vi set frem til at høre Carsten Johansen fortælle om DDR. Men en sygemelding dagen før satte foredragsudvalget på en opgave. Det var for sent at aflyse og ikke nemt at finde en ny foredragsholder. Noget måtte ske. I bestyrelsen har der længe været tanker om ”snakke møder”, hvor deltagerne ud fra et givet emne kunne tale om ”gamle dage”. Her blev en mulighed for at prøve ideen.

I stedet for foredraget nød alle den gamle Taastrup film fra 1962. Og det kaldte virkeligt minder frem, hvorefter snakken gik livligt blandt det fremmødte. Så selv om aftenen forløb helt anderledes end planlagt, blev det en god aften. Det må prøves igen.

Den 4. oktober var det så Stig Nielsen, som levende fortalte om sine minder fra Taastrup med udgangspunkt i det mangeårige hjem på Solhøj, og historien om Thorsbro Vandværk og Thorsbro Vandværk Museumsforening.

Det blev virkelig en fornøjelig og interessant aften for de mere end 40, som havde meldt sig til Historie Cafeen. De billeder og fortællinger, som Stig havde valgt, satte virkelig minderne i gang hos mange, og gav ny viden til andre.

Jytte Klamer og Bjarne Larsen fik taget nogle fine billeder under Stig Nielsens fortælling.

 

Dette indlæg blev udgivet i Arrangementer, Foredragsudvalg og tagget . Bogmærk permalinket.