Det hele startede i 1962

Der kom mere end 120 gæster til Arkivernes Dag 2019. Ikke mindst den gode forhåndsomtale i Lokalavisen havde bidraget til det store rykind.
Årets tema var Køgevejens historie, den nuværende Taastrup Hovedgade.
Og der er nok ingen tvivl om, at det først og fremmest var nysgerrighed efter at se Køgevejs-projektet, der trak mange besøgende.
I anledning af offentliggørelsen af historien på Arkiv.dk var Jette Johannesen og Erik Dahl til stede på arkivet og viste eksempler på arbejdet samt det omfattende kildemateriale.
Alle projektdeltagere havde travlt med at fortælle om- og fremvise projektet, der kunne studeres i de fremlagte ringbind, på arkiv.dk, og på Eriks store medbragte skærm, der kørte et flot powerpoint dias-show.
Interessen og spørgelysten var stor. En vellykket dag.

Klik på billederne og se dem i stor størrelse. Foto Bjarne Larsen

  • Medlemsblad april 2022 12. april 2022
    Så er medlemsbladet for april 2022 på vej. Bladet er denne gang på 16 sider. Fra indholdet kan nævnes: Årsmøde med 28 deltagere Kontingentbetaling for 2022 Farvel til Ole Maler Find fra Baldersbrønde Mere om sogneråd og rådhuse => Medlemsblad april 2022  
  • Omvisning på Roskilde Kloster 7. april 2022
    Smuttur til Roskilde Kloster Søndag den 29. maj kl. 10.45. Vi mødes foran Roskilde Kloster, Sankt Peders Stræde 8, Roskilde, Vi får en guidet rundvisning i de historiske bygninger. På rundvisningerne ser man Riddersalen, Den Røde Stue, Brahestuen og Klosterkirken. Hvis vejret tillader starter rundvisningerne med en kort tur gennem klosterets have. Foto: Roskilde Kloster. […]